VOLTA AL PANTÀ

VOLTA AL PANTÀ

8,3 km amb 100m D+

La Volta al Pantà aquest any passarà a ser una cursa i caminada NO competitiva, oberta a tota persona que vulgui gaudir d’un dia en família pel nostre meravellós entorn. Els menors d’edat que vulguin participar-hi, hauran de recollir el dorsal amb el pare/mare/tutor legal que haurà d’omplir una autorització en el mateix moment. Tot caminant i donant la volta al pantà de Sant Llorenç coneixerem una part de l’entorn de la Reserva Natural de fauna salvatge de Sant Llorenç de Montgai.
El recorregut és circular de 8’3 quilòmetres i uns 100 metres de desnivell positiu. Un 25% transcorrerà per asfalt i un 75% per terra i corriols. Estarà senyalitzat en la seva totalitat amb cartells indicadors de la Volta i comptarà, si s’escau, amb l’assistència de personal de l’organització en punts i cruïlles del recorregut conflictius o amb possibilitat de pèrdua.

El tram d’asfalt (els últims 2 quilòmetres) estarà tancat al trànsit ja que és una prova competitiva. Hi haurà membres de l’organització que restringiran i controlaran la circulació dels vehicles en els dos extrems d’aquest tram.

RECORREGUT

Powered by Wikiloc

Descarregar Info tècnica

Avituallaments