ELS INICIS

ELS INICIS

A l’any 2011 va tenir lloc la 1ª edició de la cursa, organitzada pel Centre Excursionista de Balaguer (CEB).
A l’any 2014, el CEB decideixen fer un punt a part, i van proposar-ne l’organització al Club Esportiu Pedala.cat de Balaguer.
Amb la motivació i experiència en organització de curses, es decideix tirar-ho endavant, i formant part de l’antic Circuit de curses de muntanya FEEC, amb un augment notable de participants.
A l’edició de l’any 2015 la cursa va passar a formar part de la Copa catalana de curses de muntanya FEEC, sent un èxit.

Extreme Sports Biking

A les properes edicions, la cursa va tenint un augment de participants, fins a passar dels 700 inscrits que tenim actualment, repartits en tres recorreguts.
Amb l’ajuda de nous col·laboradors podem oferir premis en metàl·lic, sent un atractiu per corredors/es d’alt nivel.
En les últimes edicions, hem tingut la participació de corredors/es de nivell internacional, com Pere Aurell (2021), Ragna Debats (2021), Jordi Gamito (2022), Abel Carretero (2022 i 2023), Virginia Pérez (2023), Sílvia Puigarnau (2023) i Víctor del Águila (2023).

Snowboarding

EL CLUB

EL CLUB

El Club Esportiu Pedala.cat de Balaguer és un equip multidisciplinar, on es fomenten varis esports: el triatló, l’atletisme, el ciclisme, l’esquí de muntanya, els raids d’aventura…
Avui en dia, és el club de referència en la modalitat de curses de muntanya (trailrunning) de la província.
El mèrit més important: acostar la passió per l’esport a una massa social important de gent d’arreu. Actualment entre el club i l’escola d’atletisme superen els 225 socis.

Extreme Sports Biking
Snowboarding