Marató

Desde el C.E Pedala.cat de Balaguer volem convidar-vos a participar a la Trail Montroig extrem.

Com a novetat incloem distància marato,que passarà per llocs espectaculars com el Tossal de Monteró,Torre de St.Salvador i saltarem cap a la zona de l’Ermita de St.Jordi(Camarasa) i la Penalta, per deixar per la part final del recorregut la sempre exigent carrna del Mont-Roig.

Serà una cursa la qual no deixarà indiferent a ningú ja wue discorre per paratges naturals amb unes vistes impressionants del nostre territori. Aquest recorregut serà llarg i exigent, i que us posarà a prova durant els seus 42km i 2.800md+, es per aixo que us demanem que per participar-hi s’estigui ben preparats fisicament i mentalment.

Per a realitzar aquesta cursa i haurà un MAXIM DE TEMPS DE 10 HORES, es per aixó que i haurà talls de pas en alguns punts del recorregut.

Es realitzaran invitacions als corredors /es amb un mínim de 800 punts ITRA a la Marató i 780 a la Mitja Marató en nois, i 700 punts ITRA a la Marató i 680 a la Mitja Marató en noies

Recompte

Entrega dorsals 6:00

Breafing. 7:15

Hora de sortida 7:30

PREUS

Federats 37€
No federats 42€

Info practica Trail Montroig 2023


SUBSCRIU�TE EL BUTLLET� DE NOT�CIES

Properament, engegarem un bolletí de noticies on t'informarem de les principals novetats del club. Apunta-t'hi ara per assabentar-te de totes les novetats relacionades amb la cursa.

* This field is required
* Invalid email address

ORGANITZA

C.E. Pedala.cat

COL.LABOREN

Ajuntament de Balaguer Ajuntament de Camarasa OXD Sport OXD Sport CompsaOnline S.L.