Informació Volta al Pantà de Sant Llorenç

La Volta al Pantà serà una cursa competitiva i una caminada no competitiva per muntanya, oberta a tota persona major de 18 anys d’edat o als menors d’edat sota la responsabilitat d’un adult que l’acompanyi i amb l’autorització paterna corresponent. Tot caminant i donant la volta al pantà de Sant Llorenç coneixerem una part de l’entorn de la Reserva Natural de fauna salvatge de Sant Llorenç de Montgai.
El recorregut és circular de 8’3 quilòmetres i uns 100 metres de desnivell positiu. Un 25% anirà per  asfalt i un 75% per terra i corriols. Estarà senyalitzat en la seva totalitat amb cartells indicadors de la Volta i comptarà, si s’escau, amb l’assistència de personal de l’organització en punts i cruïlles del recorregut conflictius o amb possibilitat de pèrdua.

El tram d’asfalt (els primers 2 quilòmetres) estarà tancat al trànsit ja que és una prova competitiva. Hi haurà membres de l’organització que restringiran i controlaran la circulació dels vehicles en els dos extrems d’aquest tram.

HORARIS

Entrega dorsals 9:00
Breafing 10:30
Sortida 10:45

PREUS

15€
Info practica Trail Montroig 2023

SUBSCRIU�TE EL BUTLLET� DE NOT�CIES

Properament, engegarem un bolletí de noticies on t'informarem de les principals novetats del club. Apunta-t'hi ara per assabentar-te de totes les novetats relacionades amb la cursa.

* This field is required
* Invalid email address

ORGANITZA

C.E. Pedala.cat

COL.LABOREN

Ajuntament de Balaguer Ajuntament de Camarasa OXD Sport OXD Sport CompsaOnline S.L.